Een eenvoudig Chinees spreekwoord zegt: als je niet meer beweegt ben je dood. Dat bewegen gezond is zal iedereen beamen. We leven in een maatschappij waarin we veel van elkaar vragen. Waarin we als werkgever graag goed voor onze mensen willen zorgen en het ziekteverzuim laag willen houden. Stress, burn outs en diverse lichamelijke klachten liggen op de loer.

Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsleer die ondersteunend kan zijn in het laag houden van het ziekteverzuim. Het bevordert de gezondheid, vitaliteit en creativiteit van uw werknemers. Er ontstaat een groter lichaamsbewustzijn en het werkt ontspannend.

 

Waarom Zhineng Qigong

Zhineng Qigong kent eenvoudig bewegingen die door iedereen aangeleerd kunnen worden. De bewegingen ontspannen het lichaam en geven rust in het hoofd. Het werkt verbindend en kan balans brengen zowel bij ieder individu als in het team. Er ontstaat veelal een positievere kijk op de eigen omgeving.

 

Samenwerking met Qihart

In samenwerking met Qihart worden bedrijfs-workshops en -trainingen aangeboden. Een workshop is leuk tijdens bijvoorbeeld teambuildingsdagen, personeelsfeesten en bedrijfsuitjes. Met trainingen ontstaat er een grotere regelmaat, die meer ondersteunend is in het gezond worden en blijven.

In deze workshops en trainingen worden eenvoudige en effectieve oefeningen aangeleerd die gemakkelijk in het werkritme van elke dag kunnen worden toegepast.

Een trainingsprogramma wordt samengesteld naar aanleiding van de specifieke wensen en bestaat uit minimaal 5 keer  van 30 tot 75 minuten.

 

Locatie

Het liefst werken we in een passende ruimte in het bedrijf zelf. Waar nodig zorgen wij voor inspirerende locaties waar de workshops en/of trainingen kunnen worden gegeven.

 

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van locatie en aantal deelnemers. Workshops vanaf 495 euro. Prijzen voor trainingen zijn afhankelijk van het samen te stellen programma. Voor meer info en een passende offerte neem met mij contact op met John van Veen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonische 06-52002532.

Meer informatie over Zhineng Qigong op de website van Qihart: Qihart.nl