Ik heb John leren kennen als een zeer deskundige startup consultant. Tijdens de opstart van mijn bedrijf Greetings From NL heeft John mij enkele zeer waardevolle strategische tips gegeven die tot een succesvolle introductie van mijn merk hebben geleid.

Lees meer...

John heeft een coachende stijl, geeft veel positieve energie en straalt veel rust uit. Daarnaast heb ik John leren kennen als een bijzonder integere man. Ik ben erg dankbaar dat ik hem op een cruciaal moment heb leren kennen. Johns diensten zijn een absolute musthave voor elke (startende) ondernemer die op het strategische, financiële of conceptuele vlak zoekende is."

Chrissie Cremers is Creative - & Managing Director at Greetings From NL Souvenirs (http://greetingsfrom.nl)

Na ruim 12 jaar met volle overgave gewerkt te hebben aan mijn bedrijf, werd het tijd voor een next step. Een aantal veranderingen in de organisatie dwongen mij na te denken over hoe nu verder. Met deze vraag heb ik John benaderd.

Lees meer...

In de eerste gesprekken die ik met John heb gehad, bracht John mij weer terug bij mijn droom. De droom die ten grondslag ligt achter de keuze die ik 12 jaar geleden gemaakt heb. We zijn vervolgens samen mijn next step gaan invullen vanuit dat perspectief.

Voor mij geldt dat John kan zich inleven in de ondernemer die niet is begonnen om ondernemer te worden. John voelt aan dat voor mij als creatief vakman mijn passie en talent voorop staan. Daar tegenover staat het managen van mijn bedrijf, overzicht, cijfers, sturing op gegevens, lange termijn visie, financiën, kwetsbaarheid. Dat zijn zaken die onderbelicht waren waardoor stress en gebrek aan overzicht ontstond.

John heeft daar samen met mij orde en overzicht in gebracht en mij handvaten gegeven om weer meer bezig te zijn met waar ik mee bezig wil zijn. Doen waar ik goed in ben. Ik ben erg blij met John zijn ondersteuning en kan hem van harte aanbevelen.

‘John van Veen is Commissaris bij Northwave B.V.. Ik ken John als een open, vrolijk en realistisch persoon en werk al jaren prettig met hem samen. Niet alleen omdat John de betekenis van woorden tussen regels van mensen kan begrijpen vanuit hun motivaties, achtergrond en context.

Lees meer...

Maar ‘gewoon’ omdat John inhoudelijk goed is in zijn werk. Ja, hij heeft ervaring in financiën en spreadsheets. Maar hij heeft vooral ervaring in ondernemen en begrijpen waarom zaken zijn, gaan en waarschijnlijk zullen worden. John heeft de eigenschap dat hij van nature een coach is en geen instructeur, tevens is hij in staat mensen te motiveren en ook te corrigeren. Een zachte, keiharde hand die geen blauwe plekken achterlaat, maar je wel stevig de juiste richting op heeft geholpen. Ik heb hem dat regelmatig zien doen in zijn onderneming Whitehorses B.V. En tijdens Commissaris en Aandeelhouders overleggen bij Northwave B.V.heb ik het zelf ervaren. Hoewel ik zijn nieuwe onderneming YellowOak niet ken, ben ik wel overtuigd van zijn missie. Als er iemand ondernemers kan helpen en begeleiden is John het wel. John heeft een sterk resultaatgerichte houding. Ik ben er van overtuigd dat niemand teleurgesteld zal zijn in zaken doen met John. Daar zorgt hij ook zelf wel voor vanuit zijn sterk gewortelde gevoel voor ethisch ondernemen.‘

Steven Dondorp is Managing Director bij Northwave BV (http://northwave.nl)